• img
img

A Tipsa Girona li oferim un servei urgent de paqueteria, sobres, paqueteria industrial tant nacional com internacional. El nostre compromís es oferir-li el millor servei de transport urgent amb una optima relació qualitat-preu. A Tipsa trobarà una empresa àgil, dinàmica y en continua evolució.

Información

  • Poligon Industrial Girona C/ Farigola, 26L Riudellots de La Selva
  • 972405399
  • http://www.tip-sa.com/agencias-de-transporte/giron

  • Ver mapa Visitar Web

Últimas Noticias

No tiene noticias actualmente...

img

TIPS@ 14

Servei urgent d’entrega abans de les 14 hores del dia següent, en totes les principals poblacions del territori nacional( capitals , punt amb Delegació Tips@ i zones d’influència)

img

SERVEI ECONOMY

Servei econòmic d’entrega en 24 hores (màxim 48 hores) en qualsevol punt del territori nacional peninsular.

img

SERVEI BALIZA

Servei d’entrega fixa concertada entre dos punts a traves d’un circuit continu d’anada i tornada. Diferents freqüències diàries o alternes. Concertació d’horari i operativa especificada en funció de destins. Servei de transports urgents desenvolupat a traves de contenidors tipus saca o cartera, per una major seguretat, identificació i control de la mercaderia

img

TIPS@ 10

Servei urgent preferent d’entrega abans de les 10 hores del dia següent en tot el territori nacional. Per punt allunyats de la delegació, s’afegiran un minut més al temps d’entrega per cada kilòmetre addicional de distancia.

¡Aún no hay bonos!

TIPSA GIRONA no tiene ningun BONO activo.

¡Aún no hay bonos!

TIPSA GIRONA no tiene ningun SORTEO activo.


Sómos el portal nº1 dedicado al comercio de GIRONA ¡ÚNETE!

Teléfono de contacto: 972 468 841
Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas.