• img
  • img
  • img
  • img
  • img
img img img img img

BENVINGUTS A INSTAL.LACIONS MATEU És una empresa d'àmbit familiar, ubicada a la població de Quart, la qual treballa per Girona i província, som especialistes a realitzar reparacions, instal·lacions i manteniments, de tot tipus, domestiques, comercial i industrials. Tenim experiència i la formació professional, amb els títols i certificats de tècnic especialista amb instal·lacions i amb diferents àmbits professionals. OBJECTIUS DE LA NOSTRA EMPRESA Obtenir la plena satisfacció de cada client, el nostre proposi't inicial és definir en forma integral les necessitats de cadascun d'ells., el nostre compromís és proporcionar la millor solució tècnica, utilitzant els productes de la millor qualitat i de preu adequat segons les necessitats de cada client, complementant amb una mà d'obra professionalment qualificada.

Información

Últimas Noticias

No tiene noticias actualmente...

img

INSTAL.LACIO, REPARACIO I MANTENIMENTS CERTIFICATS DE CALDERES , GAS ,GAS-OIL I PEL.LETS

Manteniments preventius anuals , aixi com la reparació e instal.lació de calderes , termos i calentadors . Treballem amb les millors marques del mercat , ens agrada donar un bon assessorament energetic al client. Disposem d un Servei de Urgencies 24 h . per qualsevol incidencia .

img

INSTAL.LACIO, REPARACIO I MANTENIMENT ELECTRIC

Reparacio de tot tipus d'averies, instal.lacio i manteniment, tant a nivell industrial, comunitari i particular.

img

INSTAL.LACIONS DE AIRES ACONDICIONATS, REPARACIÓ I MANTENIMENT

Reparacio , Instal.lació i Manteniment de tot tipus de aires acondiconats tan a nivell industrial com a domestic , Certificats Rite , també Reparem tot tipus de aparells SAT multimarca.

¡Aún no hay bonos!

INSTAL.LACIONS MATEU no tiene ningun BONO activo.

¡Aún no hay bonos!

INSTAL.LACIONS MATEU no tiene ningun SORTEO activo.


Sómos el portal nº1 dedicado al comercio de GIRONA ¡ÚNETE!

Teléfono de contacto: 972 468 841
Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas.